Viikonloppuna minulla oli tilaisuus tavata kahta S-pentueen pennuista, Lyytiä ja Sisua. Molemmat mukulat näyttivät hyviltä, hyvinhoidetuilta ja olivat reippaasti käyttäytyviä göötinalkuja. Toistaiseksi kaikki hyvin!

Kössi ja Pia käväisivät myös näyttäytymässä Sastamalan ryhmänäyttelyssä - ei hassummin tuloksin nekään.

Molemmilla pennuilla on jo alkanut karva vaihtua ja väri muuttua kovasti. Sisun värityksestä veikkaisin, että siitä tulee melko lailla isänsä värinen, eli vähän tummempi kuin Ylva. Lyyti taas näyttää tässä vaiheessa eniten isomummunsa  Bessien väriseltä :-).

SASTAMALAN RYHMÄNÄYTTELY

Pikaisesti käytiin myös Sastamalassa näyttelyssä, jossa esiintyivät meikäläisistä Dangas Quasimodo-Å l. Kössi ja Jaxonville Pia Pitkähäntä l. Pia.  Molemmilla meni ihan mukavasti, Kössi oli ROP-pentu KP:n kera ja Pia oli paras narttu, sai sertin ja oli ROP.  Ryhmäkehässä ei sitten venäläinen tuomari Nikolay Sedyh valinnut Piaa jatkoon, vaikka erinomaisen arvostelun antoikin.  Se kuului näin:

”Kräftig, gut temperament, genug volyme kopf, rorrekt ohren, tief und volym. Brust genug, frei bewegung.”

Kössin arvostelua ei nyt tässä ole saatavilla, mutta eiköhän sekin jostain löydy. Kiitoksia Salla taas Kössin esille tuomisesta! Hienosti ja vauhdikkaasti poika esiintyi ja pöydälläkin näytti sujuvan ihan mallikkaasti.

Jaxonville Pia Pitkähäntä

Dangas Quasimodo-Å

Yhtäjalkaa yhdistyksen perustava kokous menossa!