Niin se aika rientää!  Viime talvena ajelimme aivan eteläiseen Ruotsiin hakemaan mahdollista uutta verta Jaxonvilleen. Tuliaisena tuolta reissulta tuli pentu nimeltään Dangas Quasimodo-Å, jonka oli sovittu muuttavan sijoitukseen Sallalle.  Nyt tuo käsittämättömän isokorvainen ja -vatsainen pikkukaveri on jo astumassa ulos pentukehistä!

Kuva: Salla Klossner

Turussa Kössi oli ainoa rotunsa edustaja, mutta ei se mikään menestyksen tae ole - kyllä tuomarin täytyy pitääkin koirasta :-). No, tällä kertaa tuomari Marianne Holm piti ja antoi ROP-pennun tittelin KP:n kera. Arvostelu kuului näin:

”Lupaava uroksen pää. Tilava oikeanmuotoinen runko. Hyvä raajaluusto. Vielä edestä löysä ja takaa hieman ulkokiert. Sivulta hyvä ravi. Oikea karva. Esiintyy hyvin.” PEK 1 KP ROP-pentu


Isossa kehässä ei sitten enää menestystä hellinnyt, mutta sitä odotellessa Kössi käväisi Match Showssa sijoittuen punaisten pentujen kolmanneksi!


Sunnuntaina Salla ja Kössi matkasivat Lohjalle Anneli Pukkilan kehään ja siellä arvostelu kuului näin:

”Kaunislinjainen ryhdikäs urospentu, jolla kaunis pää ja ilme. Hieman suuret korvat. Kaunis kaula, hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja

Tässä Kössi viikonlopun saaliineen!

takaa. Hyvä tilava runko. Hyvä etuosa. Hyvä rungon syvyys. Oikeat mittasuhteet. Hyvä karvapeite. Kauniit sivuliikkeet. Liikkuu hieman leveästi edestä. Takaliikkeet ok. Miellyttävä tasapainoinen luonne. Esitetään hienosti.” PEK 1 KP ROP-pentu.


Isossa kehässä Kössi sitten osoitti todelliset kilpailijankykynsä jaksaen hienosti vielä pitkän viikonlopun päätteeksi esiintyä upeasti joka sitten palkittiinkin RYP-3 sijoituksella!


Onneksi olkoon Salla! Tästä on hyvä jatkaa junioriluokkaan!

Sain myös terveisiä toiselta S-pentueen pojista kun Jaxonville Sillä Siististä eli ”Alvarista” tuli kuva. Kauniisti näyttää Alvarikin kasvavan.  Odotankin jo innolla lokakuista pentutapaamista, jolloin kaikki S-pennut ovat luvanneet olla paikalla!


Alvari oli jo matkustanut junassakin eikä ollut siitä tuumannut sen kummempia vaan oli ottanut matkan rennosti nukkumalla.