Tervakosken KV näyttely oli Kallelle toinen mahdollisuus kilpailla Cacibista. Porissa se olisi jo tullut, jollei Talvitie olisi pihistellyt SA:n jakamisessa :-). No, sehän on tuomarin oikeus joten ei siitä sen enempää vaikka totta kai se jäi hiukan harmittamaan kun Kalle kuitenkin oli siellä ainoa ERI:n saanut uros.

Kalle kilpaili nyt nuorten luokassa tavoitteenaan avata Cacib-tili. Aukesihan se kun tulos oli NUO ERI 1 SA PU 2 SERT VARA-CACIB. PU 1 ja myös ROP oli Kallen isä Antimos Edgar Schein, joka on jo valmis C.I.B. -valio joten Cacib tulee siirtymään pojalleen!  Hienoa Maisa, onneksi olkoon!


Kallen arvostelu tänään kuului näin: 16 months. Complete scissor bite. Good head and ears. Eyes only middle brown. Excellent bones. Deep chest. A little forechest. In movement a little soft back. Good hind angulation. Good charachter. Good presentation.

Tämä kuva Kallesta on otettu toukokuussa Rauman näyttelyssä, jossa se oli ROP ja RYP-4.  Moneskohan sertti Kallelle mahtoikaan nyt tulla... olisko ollut seitsemäs tai kahdeksas. Saas nähdä käykö Kallelle samalla tavalla kuin Almalle aikoinaan - alle kaksivuotiaana sertit tulivat niks naks siitä vaan, mutta sitten sitä kolmatta saatiinkin tahkota vähän pidempään :-).

Tuomari Karel Horak, jota kaikki kehuivat tosi mukavaksi ja vitsikkääksi kaveriksi.

Tuomari Karel Horak arvioi Kössin näin:  "8 moths male. scissor bite. complete dentition. good head. dark eyes. excellent ears. excellent pigmentation. a little chest - young hod. in movement a little soft back. free movement. good character. good presentation."  Arvostelu ainakin kuulostaa siltä, että on vähän esiintymistäkin harjoiteltu :-).

kuva: Salla Klossner

Kuva: Niklas Kalske

kuva: Salla Klossner

kuva: Salla Klossner

Kallen ja Maisan tyylinäytteitä kehästä. Hienosti sujuu, Kallella sitä virtaa riittää vaikka olisi vähän kuumempikin päivä !

Vasemmalla isä Eetu, oikealla poika Kalle. Ei ole epäilystäkään kumpaa vanhemmistaan Kalle naamaltaan enemmän muistuttaa!

kuva: Salla Klossner

kuva: Salla Klossner

Tässä vielä Kössin seisontatönötysnäyte kera pokaalien. Komiaa on :-), mutta olkoot.  Viereisessä kuvassa sitävastoin kössin älykäs ilme ikuistettuna ja korvatkin alkava jotenkuten sopia kallon kokoon.  Kyllä se siitä...

kuva: Salla Klossner

kuva: Salla Klossner