R-pennut ovat jo nelikuisia ja juuri sopivan ikäisiä pieneen tilannekatsaukseen. R-pennut ja Kössi taas ovat kymmenen kuukauden ikäisiä ja niiden osalta voidaan jo nähdä aika paljon mitä niistä tuli. Niinpä lyötiin kolme kärpästä yhdellä iskulla ja järjestettiin yhteinen pentutapaaminen. Hienoa, että melkein kaikki pääsivät mukaan!

Jaa-a... nyt jäi kyllä osa tunnistamatta! Vasemmalla seisomassa Ylva, oikealle matkalla edessä Abba, vasemmalle menossa Kaisa ja sen takana oikealle menossa Bessi mutta muut tuosta kasasta jäävät nyt nimeämättä.

Oli ilo nähdä, että kaikki Ärrät ja Ässät olivat hyvin hoidettuja ja sopivassa massassa - kukaan ei ollut liian lihava eikä laiha.  Ärrillä oli kaikki hampaat ja purennat kunnossa, Ässillä niin ikään purennat kunnossa ja hampaiden vaihto alkanut. Kaikki jopa antoivat tarkastaa hammaskalustonsa. Hyvä!


Mitään erityistä ohjelmaa ei tällä kertaa ollut järjestettynä, vietettiin vain mukavaa iltapäivää keskustellen gööteistä ja niihin liittyvistä asioista ja sitten pidettiin pieni näyttelyharjoitus. Sekin sujui kaikilta mukavasti! Hienoa kun kenelläkään ei ole ollut mitään erityisiä, ylipääsemättömiä ongelmia. Se kertoo siitä, että omistajat ja haltijat ovat osanneet luotsata pentujaan oikealla tavalla.


Seuraava koitos on parilla R-pennulla ja Kössillä Seinäjoen näyttelyssä ja toivon mukaan S-pennuilla Helsingissä pentunäyttelyssä.  Messariin eivät Ässät vielä pääse, mutta Turun KV-näyttelyssä tammikuussa on myös pentuluokka, toivottavasti sitten siellä viimeistään nähdään taas porukalla.

Hilma on aina täynnä vauhtia ja elämäniloa!

Facebookissa Jaxonville-kennelin profiilissa on enemmän kuvia katseltavaksi, käykäähän siellä, jos ette jo ole käyneetkin.